All these things that I've done

Ja då ligger man här igen i sin sköna säng ensam :) ligger och lyssnar på lite skön musik och ska väl snart sova lite så jag tar mig upp imorgon. Idag var jag hemma ifrån skolan, alltså min urinvägsinfektion tar kål på mig..... Men imorgon ska jag gå, matteprov först och sen stressa sönder på stan med karro. Sen på kvällen ska vi ända bort till Bringåsen på storkalas :) bästa storjenne fyller 20 bast!!!! 
Nej ni, mina kära tio st läsare, nu ska jag kolla vidare på webben. 
Puss på er och sovgott :) - imorgon är det ääntligen fredag!
 
Kvällens låttips: The killers - All these things that I've done

Utan att fråga

Ja då ligger man här helt ensam i sängen igen då, skönt. Känns ju lite annorlunda eftersom jag möblerat om osv. Men det är annorlunda på ett bra sätt iallafall :) Kvällen bjöd som sagt på en jävla massa plugg om urinorganen alltså njuren osv. Till slut föll poletten ner och jag förstod hur allt hängde ihop. Imorgon ska jag och mina brudar dra ner på stan och kika lite, kanske ta en fika och surra lite. Behöver få prata av mig med någon. Så jävla jobbigt att min allra bästavän bor så längt ifrån mig. Saknar hon och lilla ninja så himla mycket. Ska väl se om jag kan komma ner något framöver, när ekonomin vill så att säga haha :) Nu ska jag se Solsidan, missade ju avsnittet igår eftersom jag hade fullt upp med att kasta saker och ting runt!! Skriver mer imorgon, puss sovgott. <3
bjuder på en mysig bild från i somras ♥

Måndag

Måndag idag igen då. Dagen har varit bra, lite skola först och sen studiebesök på UPM med min grupp i klassen. Var även förbi hos polisen idag och fixade nytt leg osv eftersom hela min väska och allt blev stulet förut. Också har jag köpt en ny plånbok idag :) 
Måndagskvällen lär väl bara bjuda på plugg och lite mys med mami. 
 
På¨tal om mitt inlägg igår så var det så att jag var arg på allt. Det är bara så mycket just nu och jag hinner knappt med, så igår var jag lite frustrerad, tror att jag hade satan inuti mig. Nu ska jag skärpa mig och försöka komma på fötter igen och köra på som jag alltid gjort tills den här svackan kom. Det är bara att bita ihop, snart är det lov och då får jag ta igen mig lite :).
 
Det är sånt här som får mig att orka. Jag älskar mig familj, förlåt för att jag är som jag är just nu, men snart är jag gamla glada linnsan igen. :)♥

.

ett sånt jävla helvete.

I wear black until I find something darker

Har ingenting roligt att skriva om. Klickade hem lite smått till garderoben.
 
 

Tisdag

Idag har jag varit hemma ifrån skolan, har inte mått så bra. Men imorgon ska jag gå i varje fall. Sitter och skriver en rapport om socialpsykologi och det här är nog det segaste jag gjort i hela mitt liv nästa. Och mamma är borta med erik på hockeyträning så ingen hjälp finns tillgänglig heller. ahja, jag har iaf tagit en liten paus nu och ska bara ta det lugnt en stund framför teven. Sen när mamma kommer hem så ska jag väl göra klart rapporten sen ska vi käka båbärspaj och kolla på film, The Watch tror jag den hette. 
Nog om idag, imorgon ska jag iväg till Wargentingskolan och marknadsföra vår linje, vård- & omsorg alltså. Som tur är så har vi lite sovmorgon :) ska försöka komma ner på stan efteråt och köpa lite nya hudvårdsprodukter, börjar bli lite tomt i förpackningarna och kärmtuberna här hemma haha. Nu ska jag slappa somvanligt, skriver kanske mer sen innan jag går och lägger mig om jag kommer på något då..
Kram
 
(BELLA!! hur går det med telefonen? haha, ring mig så fort du kan!! love u)

blööh

Plugga och plocka lite på rummet står på schemat för ikväll. Nyss tryckt i mig lite käk och nu lite slapp innan pluggandet drar igång.. Längtar till lovet så man får vila upp sig, just nu är jag helt slut även fast det nyss var en veckas lov. Men jag orkar ingenting längre, är less och arg på allt. Helst av allt önskar jag att jag bara kunde krypa ner under täcket och pausa tiden för en liten stund. Så man fick vara helt ifred och bara ta igen sig lite själv. Fan då...
 
Skriver mer sen kanske

bara du och jag

Söndag

Då var det söndag igen då. Tråkigt, helgerna går alldeles för fort fram. Ikväll blir det de gamla vanliga, god mat - solsidan - film - sova. Kommer nog inte somna först sent inatt eftersom jag tog sovmorgon till typ två idag :)
Denna helg har jag inte gjort så mycket, karolina har varit hos mig hela helgen. I fredags var vi duktiga och jobbade i caféterian på ishallen då det var A-lags match. Ögongodis alltså :) Sen gick vi in till stan på kvällen och käkade och köpte gotta på hemmakväll. Denna helg har med två ord varit Super Bra! nu ska jag se till att mamma börjar laga mat någon gång, fetthungrig alltså! haha. Skriver mer sen, puss puss

(OCH OM DU BELLA LÄSER DET HÄR SÅ RING MIG ELLER SÅ SÄTTER DU PÅ TELEFONEN)

Kvällsinlägg

Denna dag har varit bra, har mått rätt bra hela dagen faktiskt. Mamma sa att det syntes på mina ögon :) Så imorgon ska jag försöka ha en lika lugn och måbra dag som idag. Har prov imorgon i samhällskunskap, så det blev lite plugg nu på kvällen. Förövrigt har jag inte gjort så mycket förutom att tagit det lugnt och myst med min fina mamma. 
 
Har det lite tufft just nu med mig själv, men jag tänker alltid på vad min morfar sa till mig när jag var ledsen "Det ordnar sig Linn, kriga på, barnbarnet mitt" Och eftersom jag är envis av mig så är de det jag ska göra, kriga mig igenom den här jävla skiten som är, men morfar har rätt, tillslut ordnar det sig. Nu ska jag gosa med min hund och sen försöka sova lite så jag tar mig upp imorgon :) 
Sovgott! <3

snälla kan du hjälpa mig att fly

 
 

Dålig uppdatering

Superdålig uppdatering, jag vet. Men har inte haft någon ork eller lust till att skriva. Tog en paus från blöögggen helt enkelt. 
Sitter i soffan och väntar på att Solsidan ska börja och lyssnar så länge på skön musik. Idag var det ju farsdag, och vi gav pappa mössa och vantar och lite hygienartiklar :) Igår fick jag nya springskor av mami för nu jävlar ska det brännas fett! Så eftersom det är måndag imorgon så börjar jag då. Den där jävla måndagen alltså haha. Ska även försöka beställa en tågbiljett ner till stockholm snarast, måste verkligen få komma ifrån allt här en stund. Nu börjar snart solsidan så jag fortsätter att skriva sen när det slutat haha. PUSS
 
 
 
RSS 2.0