Jävla skit

Skrev nyss ett inlägg sen när jag skulle publicera det så loggades jag ut automatiskt... Störande, svar ja! så jag orkar inte skriva allt jag skrev i förra. Har haft bloggtorka de senaste dagarna men nu kör vi igen. Har tyvärr ingenting att skriva om, jag har blivit snorig och hängig, konstigt för jag var ju nyss sjuk och hade halsfluss.. Man får helt enkelt bita ihop och köra på ändå!
Från det ena till det andra så har jag skaffar instagram nu efter mycket tjat ifrån bella. Men nu är det klart, heter LINNELSIE ifall någon sötis vill följa mig :) Igår sov jag iaf hos mikaela och vi fixade naglar, snackade och tog det lugnt! Mina naglar (lösnaglarna) blev skitcoola. lite rymdaktiga typ haha.
Vad tycker ni? coola va? disco_giiiirl!! 
Skriver mer sen :) Puss på er gosisar

Toaletten spegeln, Jag har stirrat färdigt på den och vem blir inte ful i 60 Watts ljus?

Ligger i sängen och är öm i hela kroppen. Var på halloweenfest igår och var lilla mimmipigg. Har ramlat och slagit mig så hela min kropp är full med härliga blåmärken. Kom hem idag vid två tiden tror jag. Somnade nästan direkt. Kom hem utan skor också, för någon tog mina igår.......Är så less på att jag alltid ska bli av med mina saker. Men men, bara till att köpa nya skojävlar då. Annars mår jag väl helt ok, jag lever i alla fall. Imorgon ska jag  ner på stan en sväng och sen slappa. Träffa Mikaela min fina vän, som fyllde år i fredags. Så jag har köpt en liten sak till henne :) hoppas hon blir nöjd. 
Mer än så har jag väl inte, vetinte vad jag ska skriva för det händer ingenting i mitt liv. godnatt
 
en gammal och blöt bild från yran

stay away

just nu ligger jag bara i sängen och är pigg så jag vetinte vad, men så blir det om man somnar efter skolan och sover i fem timmar typ. Så jag har ingen annan att skylla en mig själv. 
Idag hade vi prov i medicin, det gick bra! och på torsdag har jag prov i engelska, kommer väl kanske inte gå sådär bra. Idag har jag inte gjort någonting förutom varit i skolan, sovit och lekt lite på photoshop - suger som fan, men det kan väl vara roligt ändå. Har en konstig känsla i magen, det känns som att jag är vrålhungrig och supermätt på samma gång? är väl helt enkelt sugen på något gott, men mamma har nyttigvecka så några kakor eller bullar finns det fan inte. Jag var ut på en liten promenad nu på kvällen också och det var skönt att få rensa tankarna lite. Imorgon måste jag ner på stan och fixa maskeradkläder tills på fredag - om jag nu inte ska vara en nyckelpiga då. 
Hittade en sida som har jätte fina smycken till ett rätt så hyffsat pris. http://additstore.se/index.php . tror inte att det är sådana skitsmycken som på ginatricot som tappar lacken efter två användningar och kostar 200 spänn.

vals för satan

Godmorgon! Då var denna härliga söndag här igen då som alltid består av: plugg, städning och annat roligt. Kanske drar till Mikaela ikväll och myser med hon och sover över. Måste fixa min hy, har fått otrolig dålig hy igen, finnig och ful. Nu ska jag fortsätta lyssna på kent och kolla lite på internet. skriver kanske mer sen!
PUSS 

Power

Ledsen för dålig uppdatering. Har inte mått så bra på senate tiden och inte nog med det så har jag åkt på en halsfluss! Livet är bra härligt, ellerhur?... Det har väl ändå inte hänt så mycket i mitt liv på senaste tiden, har gått i skolan, pluggat och blivit sjuk. Det var tänkt att jag skulle åka till min älskade och fina mormor den här helgen, men jag är alldeles för trött och sjuk för det så jag stannade hemma ist. Var hos karro en stund nu på kvällen och käkade middag med hon och storjenne plus lilljenne. Just nu ligger jag bara i sängen och lyssnar på KENT, världens bästa band typ. Lyssnar på min favoritlåt - Hjärta. Åh den är så jävla fin, Mikaela har lovat mig att, ifall jag skulle dö i ung ålder så ska hon spela den här på min begravning. Egentligen är allt klart för min begravingen, jag har skrivit ner i detalj hur jag vill ha de osv! fast jag hoppas ju att någon aldrig behöver läsa det :) Jag vill bli 100 år ju. Från döden till något annat, jo nu är bara en vecka kvar sen är det en veckas lov. De lovet ska jag tillbringa med min allra bästa och finaste vän Isabel nere i Sthlm. Tänk att vad är jag utan hon? Bella är allt, och om jag någon dag kan beskriva med ord hur mycket den människan betyder för mig och hur mycket jag älskar henne så ska jag göra det, men idag finns det inga ord som kan beskriva det. Hon är mer värdefullt än guld! 

Kom på en sak, förra helgen när jag och brudarna var ut och festade så drog vi till någon jävla fjortisfest ute i Ringsta där någon jävla fitta tog min väska med allt i. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. Har inget mer att skriva nu för jag är arg igen haha, bjuder på söta bilder ist :)
 

jag följer dina gnistor under tunga moln

Vet inte riktigt vart jag ska börja, dagen började som ett helvete med bråk och ilska från mitt håll somvanligt. Sen var det bad på morgonen på idrotten. Gick väl bra, less ändå. Annars vet jag inte vad mer som hänt. Pratade med en söt farbror på bussen in till stan idag efter skolan. Kom hem och var arg somvanligt. Jag är arg varje jävla dag, lär väl dö pga hjärtklappning snart. Orkar verkligen ingenting, varken gå ut på kvällarna och träffa vänner eller plugga. Sitter för det mesta inlåst på rummet och lyssnar på musik. Imorgon är det äntligen fredag, så då blir det till att slappna av och njuta av godmat osv. Men på lördag ska man ut med brudsen, det blir kul. Behöver få komma ut och ha roligt!
Imorgon har jag matteprov men jag kan ingenting. Orkar inte. Vill bara resa bort och stanna där. Kan det bli lov snart så man får dra härifrån någon jävla gång. Igår kände jag att det började vända och att jag kände mig lugn och glad men idag är det samma visa igen. Arg på allt och alla. hatar allt. Jag måste verkligen börja träna eller nåt så jag får ut allt mitt agg. 
 
 

nobody's perfect

Längesedan som jag skrev nu. Men iallafall så är allt bra, less om inte annat. Mycket i skolan och hemma. Kan knappt sova om nättran. Det ska väl bli ändring på det. Längtar som fasiken till helgen. På fredag blir det myspys hemma och på lördag är det parttyyy med mina favoritbrudar! så nu får man vara snäll hemma så man får lite peninga, för jag är totalpank somvanligt. Jävla studiebidrag som bara är på 1050kr. Räcker i ca en vecka för mig. Sen är det slut. Plus att det var en jävla idiotfitta som tattade pengar ur min plånbok. JÄVLA FITTA BRINN I HELVETET. Nej, men seriöst hur långt får man gå? jävla äckliga människa. skitsamma, måste iaf få fram pengar till helgen. Tur att man har en snäll mami som förstår att pengarna ej räcker länge. 
Imorgon har vi bad på idrotten. döda mig. Hatar att ha bad, jobbigt som fan plus att jag hatar att visa upp mig, tyvärr. Får väl ta på mig en våtdräkt eller nåt då. Nu ska kolla runt lite på nätet och sen sova, är så trött. Skriver mer sen om jag orkar och vill :) puss så länge gosnosar

never let me go

yooo. Sitter i sängen och är proppmätt men nu är det bara att ladda om för snart är la tarta som ska ner. Ikväll är det solsidan som gäller, sen lite plugg efter det med mami. Sen är det fan sängen som gäller, så jag tar mig upp imorgon :) Just ja, jag skulle visa för och efter bild på mitt rum men glömde ta kort när det såg ut som helvetet men nu är det iaf städat! skämtar inte, men hela min garderob låg fan på golvet, fotöljerna och skrivbordet!! snacka om att ha svårt att veta vad man ska sätta på sig på mornarna! haha, men nu har jag inhandlar lite nytt så nu kanske det blir bättre och inge skrik varenda morgon ifrån mig hihi. Måste sätta mig i soffan nu innan solsidan börjar!
Skriver mer ikväll, PUSS
/ LINNSAPINNSAA

vem tänder stjärnorna

Hej på er! har nyss sagt hejdå till nathalie som åker hem idag. Vi har haft en super bra helg tillsammans. I fredags var vi på bio och såg TED, den var rolig :) och igår lördag så strosa vi runt på stan och shoppade loss litegrann. Så nu är det tomt här hos mig. Men hon kommer någon mer gång framöver hoppas jag. idag ska jag bara städa och plugga som en dåre. plus att min pappa fyller 49 år idag :) Grattis till världens bästa papi. Imorgon ska min klass på studiebesök på hjärtenheten och min mamma jobbar ju där så hon ska vara den som visar och går runt med oss hihi, det blir bra det :) Ne nu ska jag börja städa mitt rum, för det ser fasiken ut som ett bombnedslag, kan ta för & efter kort så ni får se! ahja, skriver senare! 
PUSS 
/ linnsapinnsa
 
 

Fredag!

Freeedag ÄNTLIGEN! Ska alldeles strax åka och hämta lillskruttan som kommer och ska hälsa på mig nu i helgen :) ikväll ska vi på bio och imorgon blir det shopping. Idag har det gått fort, efter skolan drog jag och jenne ner på stan och jag köpte en ny tröja på rea wihooo. Sen mötte vi upp storjenne och for och käkade på donken. Nu är jag hemma men måste alldeles strax dra igen! Skriver mer sen ikväll!
pusspuss 
/ linnsapinnsa
 

Bulletproof

Förlåt för dålig update! har varit upptagen med skolarbeten och har tyvärr inte orkat skriva. Men nu kör vi igen :) Ligger somvanligt i soffan och slappar med datorn på magen. Idag har det varit en låång dag, skola från 8:15 - 16:40 så nu är man helt slut i huvudet. Idag har jag förstått varför jag inte ska leka allanballan på lektionerna, för då ramlar man och slår sig inför alla :) så blev det för mig idag hehe. Men det gick bra iallafall. Ligger iaf och lyssnar på Lana Del Rey's nya låt Ride. Såååååå jävla braaaaaaa!!!!! Älskar henne! Ikväll ska jag skriva ett muntligt tal som jag måste vara klar med tills imorgon på svenskan. Stressad, ja. Ska skriva om dödshjälp tror jag så det blir nog bra. Från det ena till det andra så ska min lilla kusin komma till helgen, hon och jag ska shoppa, gå på bio och bara mysa :) Hon är så himla lik mig, alla i vår släkt säger att vi är som systrar och hon är exakt som mig! Står och skriker på mårnarna över att man inte har ett skit att ta på sig, inga skor osv! så i helgen ska vi shoppa av oss lite och fylla garderoberna - om det nu ens går ;) nerå haha! Skriver mer sen för nu måste jag verkligen plugga lite, puss puss! 
 
/ Linnsapinnsa
 
(bild från i helgen, jag och krille påväg hem från fest full och glad var jag, hade dock ont i fötterna så jag gick bara med strumporna hem från ICA till mig, ca 2km tror jag haha! :p)
RSS 2.0